Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Teamutveckling

webb_Fallskarmshoppare

Har ni högpresterande team som kan ta höjd?

Med dagens flexibla organisationsstruktur, rörliga miljöer och många tillfälliga arbetsgrupper, ställs det allt högre krav på både team medlemmar och den som leder teamet. Vi har utvecklat team sedan början på 90-talet och har lärt oss att designa upplägg och innehåll efter alla de olika situationer som kan uppstå, ring oss gärna.

Nedan har vi valt ut några exempel som förhoppningsvis ger dig idéer.

Team Barometer – TPM™

Nu släpper vi vårt beprövade teamutvecklingsverktyg Team Barometern – TPM™ som web version för vilket team som helst att prova. Det spelar ingen roll om det går ”trögt” i teamarbetet eller om ni känner att ni vill gå från ”good to great”, Team Baromtern ringar oavsett nivå in vart ni har er viktigaste potential!

Läs mer

Högpresterande Team

Arbetsteam både ser ut och fungerar annorlunda idag. Ständiga förändringar, parallella projektteam och matrisorganisationer m.m. gör att både team-medlemmar och team-ledare behöver förstå de grundläggande mekanismerna som skapar riktigt effektivt teamarbete. De behövs även relevanta verktyg. När både förståelse och verktyg används blir teamet ett Högpresterande Team.

Läs mer

Konflikthantering & Klimatrensning

Du har säkert varit med i arbetsmöten där diskussionen upplevs som sirap eller går runt och runt utan att komma framåt. Det är inte konstigt. Som bekant tänker och agerar vi olika. Innan vi förstår varandra och har börjat prata med varandra om vad vi egentligen vill fungerar det inte bara helt enkelt. Det räcker att två personer i en grupp inte förstår eller kanske inte riktigt vill förstå varandra blir hela gruppens produktivitet lidande. I de allra flesta fall behövs varken långa processer eller utredningar. Kontakta Per Malmberg, 0708 27 16 13, eller per.malmberg@ledarskaparna.se vid frågor.

Kontaktinformation

Kontakta oss:

Följ oss: