Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Fördjupad Ledarskapsutveckling

Ledare_Ledarskaparna_colour_symbol_new

– Verktyg och insikter för att nå nästa ledarskapsnivå

”En av de bästa utbildningarna, eller vad man ska kalla det, som jag har gått”
Deltagare, Fördjupad Ledarskapsutveckling

Programmet Fördjupad Ledarskapsutveckling ger verktyg, insikter, och den nystart chefer behöver utifrån sin vardag för att gå från bra till bättre. Programmet är anpassat för chefer och ledare som siktar på att lyfta sitt ledarskap en eller flera nivåer.

Programmet bidrar b.la. med insikter och kunskap kring:

  • Bygga och leda högpresterande team
  • Utvecklande ledarskap
  • Leda och påverka i förändring
  • Pedagogiska ledarverktyg för genomförande i egen vardag
  • Fördjupad självinsikt och trygghet som ledare

Nyttan för dig som deltagare

Du möter ett tufft och utvecklande program med en rapp och utmanande dialog snarare än ändlös teori. Utbildningen är i första hand upplevelsebaserad där våra erfarna konsulter anpassar samtal och verktyg utifrån ditt företags vardag. Centralt i programmet är att leda effektivt med rätt verktyg för att prioritera det allra viktigaste. En annan viktig ingrediens är att kunna leda i förändring och samtidigt balansera det med att vara både respektfull och effektiv. Allt för att bidra till ökad
delaktighet, motivation och förståelse genom hela organisationen.

Exempel på verktyg

Exempel på innehåll du möter i programmet är: Självinsiktsverktyg och övningar, 360- ledaranalys, kartläggning av personliga värderingar, praktiska övningar mot högpresterande team, pedagogisk facilitering och spelregler för effektiva möten.

Vill du veta mera? Välkommen att kontakta oss.
vi@ledarskaparna.se

Kort om Ledarskaparna

Ledarskaparna är sedan 1991 ett ledande företag inom utveckling av ledningsgrupper och chefer. Vi stödjer i förändringsprocesser, bidrar till ett tydligare ledarskap och stärker kundens innovativa företagskultur. Alla Ledarskapare har själva en bakgrund som chef.

Upplägg

Programmet genomförs under en period av 6-8 månader. Omfattningen är 3 +2 + 2 dagar inklusive personlig coaching. Utbildningen bedrivs som både som internat och externat med kvällsarbete. Allt arbete inklusive samtal och förekommande dokumentation inkluderar ett fullständigt sekretesskydd.

Kunder på detta program

Postnord, PwC, Aleris, IVL Svenska Miljöinstitutet, IL Recycling, Telenor, Södra Skogsägarna, Eltel, If försäkringar, Postkodlotteriet, Telia Sonera, Danske Bank

Följ oss gärna på LinkedIN.

Fördjupad Ledarskapsutveckling

Kontaktinformation

Kontakta oss:

Följ oss: