Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nyheter

30 nov 2017

Man tittar på varandra med öppna och glada ögon!

 

 

 

 

 

 

 

 

Så beskrev flera av deltagarna hur man vet att man jobbar i ett högpresterande team.

-Kollegor som skvallrar gott om varandra, är något ni kan ha span på, lockar Tuva Sjöström, en av Ledarskaparna som höll frukostseminarium om att skapa ”Svart bälte i självledarskap”. Tuva och Karin Gustafsson lockade ett 30-tal chefer och projektledare att trotsa mörkret och regnet, stiga upp en timme tidigare, för att lära sig mer om teamutveckling.

Att upprepa vad teamet ska arbeta med, att misslyckas och köra i diket, att lära av dikeskörningarna och att prata med varandra om förväntningar, låter varken nytt eller särskilt svårt. Men att addera en struktur för att göra detta lika självklart som att leverera remissvar, budget eller handlingsplan – det kräver både fokus, envishet och tålamod.

Genom interaktion, frågor och många skratt nystades en röd tråd upp under morgonen, vilket ledde fram till seminariets titel: självledarskap. För när teamet tar om hand behov och förväntningar på både uppgift och samarbete, då frigörs en motivation att ta ansvar och dela jobbet med chefen kring gruppens åtagande.

Tack vare nyfikenheten att lära mer om hur de högpresterande teamen jobbar, bjuder vi på fler seminarier i januari. Håll utkik!


Kontaktinformation

Kontakta oss:

Följ oss: