Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nyheter

18 feb 2014

Ledarskaparna och Motivation.se inleder ett partnersamarbet

Vad betyder ledarskap för innovation och företags framgång?

Ledarskaparna och Motivation.se inleder ett partnersamarbete för att sätta fokus på sambandet mellan ledarskap, innovation och dess betydelse för företags utveckling.

Ledarskaparna har arbetat med utveckling av företag, ledare och ledningsgrupper sedan 1991 och har starkt fokus på innovation. Ledarskaparna arbetar främst med att skapa innovationskraft hos ledare och ledningsgrupper och målet är ökad lönsamhet över tid.  Resultatet blir en organisation där medarbetarna kan nå sin fulla potential samtidigt som de mår bra. Idag placeras Ledarskaparna i utrymmet mellan managementkonsulter och traditionella ledarutvecklingskonsulter. Företaget är ett oberoende partnerägt bolag som jobbar främst i Norden men även internationellt.

Motivation.se har som vision att vara Sveriges främsta resurs på nätet för chefer och ledare som vill utveckla sin verksamhet, sina medarbetare och sig själva. På Motivation.se samlas kunskap, forskning och strömningar inom ledarskap, motivation och goda prestationer i syfte att inspirera, ge nya insikter och perspektiv i den viktiga rollen som ledare.

Motivation.se samarbetar med starka och kompetenta partners och tar regelbundet fram användbart och intressant material för läsare och medlemmar, alltid i syfte att sprida kunskap, inspirera och påverka.  Motivation.se läsare och medlemmar finns på beslutande poster både inom privat och offentlig verksamhet.

 

Så här säger Jörgen Svedberg, vd Ledarskaparna, om det nya samarbetet:
”Vi har en stark tro på det här samarbetet. Motivation.se har redan kommit igång bra med sin ambition att ligga längst fram på nätet vad gäller att sprida kunskap och vara en förmedlare för svenska chefer. Det här innebär att vi får en trovärdig kommunikationsplattform och säkerställer vår expertposition inom innovationskraft och innovationsdrivande ledarskap. Populariteten att ”slänga sig” med innovation som begrepp har ökat kraftigt bara sista halvåret. Vi som jobbat med de här frågorna länge vill nu ta steget till att vara mer närvarande hos vår målgrupp på nätet”.

 

”Vi är mycket glada över att vi nu inleder ett samarbete med Ledarskaparna och därmed stärker upp vårt område ”Innovation”. Företag som vill vara vinnare på morgondagens marknad behöver ledare med förmåga att skapa motivation, arbetsglädje och innovationskraft. Ledarskaparna har sett detta samband tydligt och kommer att bidra med sina kunskaper och insikter kring ledarskap och innovation, säger Per Winblad, vd och chefredaktör för Motivation.se.”

 

För mer information, kontakta gärna:

Jörgen Svedberg, vd Ledarskaparna
Mobil: 0708 271 618 eller mail: jorgen.svedberg@ledarskaparna.se

Per Winblad, vd & Chefredaktör Motivation.se
Mobil: 0707-56 58 74 eller mail: per.winblad@motivation.se


Kontaktinformation

Kontakta oss:

Följ oss: