Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Nyheter

26 apr 2016

LEDARSKAPARNA OCH AWESOME GROUP SAMARBETSPARTNERS

Awesome Group, ett frontföretag gällande att koppla ihop digitala verktyg med kulturförändringar och chefsutveckling och Ledarskaparna har inlett ett samarbete. Med Awesome Groups plattform N’GAGER utmanas ledarskapet i olika uppdrag och följs upp på ett sätt som gör att man enklare går från ord till action. Med Awesome Groups digitala plattform kan både Ledarskaparna och kunden se vad som sker och vem som är mest aktiv respektive motsatsen och man kan plocka upp viktiga mönster längs vägen och stötta där det behövs som allra mest.

”Vi ser en möjlighet att ytterligare effektivisera vår uppföljning mellan våra träffar med kunden och framförallt får vi en möjlighet att se vad som händer perioden efter vårt program är avslutat. Dessutom känner vi att vi tillsammans med Awesome kan tillföra våra kunder en kombination av kompetens i skärningspunkten ledarkultur och digitala verktyg som ingen annan kan” säger Jörgen Svedberg, VD på Ledarskaparna.

”Ledarskaparna har med sin kundbas och sitt tydliga erbjudande för ledningsgrupper en viktig roll att fylla. För oss står de för kvalitet och hantverk och likt alla hantverkare behövs moderna och effektiva verktyg idag och här ser vi att N’GAGER har en roll att fylla.” säger Henrik Engberg, VD på Awesome Group.

För frågor kontakta Henrik Engberg, VD Awesome Group eller Jörgen Svedberg, VD Ledarskaparna.


Kontaktinformation

Kontakta oss:

Följ oss: