Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Chefens viktigaste samtal

Ledare_Ledarskaparna_colour_symbol_new

 

-Träning och verktyg för att göra dina mest utmanande samtal givande

 

 

Många chefer utmanas av svåra samtal kring exempelvis uppsägningar, omorganisationer eller andra förändringar. Det är en alldeles särskild typ av samtal som ofta skjuts upp och inte sällan tar både tid och energi redan innan de har inträffat.

Ledarskaparna erbjuder effektiv träning för chefer i att hålla dessa samtal. Träningen är som standard företagsanpassad efter de samtal och behov som är viktiga i din organisation just nu.

 

Träningen ger dig bland annat:

  • Ökad trygghet och samförstånd i samtal
  • Struktur som spar både tid och energi före och efter samtal
  • Dina utvecklingssamtal får en ny dimension
  • Att kommunicera förändringar blir inte en given energitjuv

Programmet bedrivs i huvudsak som företagsanpassad gruppträning och vänder sig till ledningsgrupp, chefer eller team. Ni guidas av erfarna konsulter som själva varit chefer. Träning varvas i små grupper med gemensamma korta teoripass och egen reflektion.

 

Efter träningen

Du får med dig stödmaterial och en egen personlig handlingsplan. Det hjälper dig att efter programmet förbereda dina samtal, skapa ett gott samtalsklimat och bygga kärnfulla samförstånd som följs upp.

Som chef kommer du att känna dig mer bekväm i att hålla dina viktigaste samtal. Du kommer att ha fler professionella verktyg som skapar ett gott samtalsklimat. Viktiga samtal tas i tid istället för att skjutas upp så att de får proportioner som gör dem riktigt jobbiga.

 

Fördelar för organisationen

De stora fördelarna med programmet är att det spar mycket tid och energi hos chefer som istället kan läggas på annat. Precis som fallet är med personal och andra involverade i viktiga samtal.

 

Upplägg

Programmet genomförs som en till två dagars praktisk träning med egen träning emellan. I träningen kan vi även utgå från företagets värderingar och mallar för utvecklingssamtal.

Vill du veta mera? Välkommen att kontakta oss.
Tuva Sjöström, 0729 93 63 10, tuva.sjostrom@ledarskaparna.se eller
Gunilla Westberg, 070-568 75 29, gunilla.westberg@ledarskaparna.se

 
Kunder på detta program
Trygg Hansa, PostNord, Arla Foods, IL Recycling, Eltel, Aleris, IVL Svenska Miljöinstitutet, PwC, Telenor och Södra Skogsägarna.

 

Kort om Ledarskaparna

Ledarskaparna är sedan 1991 ett ledande företag inom utveckling av ledningsgrupper och chefer. Vi stödjer i förändringsprocesser, bidrar till ett tydligare ledarskap och stärker kundens innovativa företagskultur. Alla Ledarskapare har själva en bakgrund som chef.
Besök oss gärna på www.ledarskaparna.se eller Följ oss på Linkedin.

pdf

 

Chefens viktigaste samtal

Kontaktinformation

Kontakta oss:

Följ oss: